Snellmanien Sukuyhdistys Ry

Sukutapahtuma Kuopiossa 23.-25.8.2019.

Lataa hyvinvointia elämääsi sukutapahtumassa, missä voit tutustua monipuolisesti Kuopioon ja myös sukuun. Tule viettämään kanssamme elämyksellinen viikonloppu. Tapahtumaan kutsutaan Snellmanien sukuun kuuluvat ja heidän läheisensä.

Ilmoittautumaan pääset tällä lomakkeella

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä nyt, osallistumismaksun voit maksaa sinulle sopivana aikana 30.6.2019 mennessä. Lähetämme maksutiedot samalla kun lähetämme vahvistusviestin ilmoittautuneille.

Tapahtuman virallisen esitteen voit avata tästä, ja sitä voit myös jakaa vapaasti eteenpäin.

Esitteessä on tietoa mahdollisuudesta tehdä varaus Scandic Kuopio-hotellista, sukuyhdistyksen kiintiöstä. Hotelli kannattaa varata nyt, maksu suoritetaan vasta hotelliin saapuessa, elokuun lopulla.

Sukutapahtuman ohjelma ja aikataulu

 • Perjantaina 23.8.
  • Klo 19 tapaamme J.V. Snellmanin patsaalla Snellmaninpuistossa ja lähdemme opastetulle kävelykierrokselle J.V. Snellmanin jalanjäljissä
  • Noin tunnin mittaisen kävelykierroksen jälkeen istumme iltaa Muikkuravintola Sammossa (omakustanteinen tarjoilu)

 

 • Lauantaina 24.8.
  • Lähdemme tilausbussilla (9:30 Scandic Satama, 9:45 Maljalahdenkatu kaupungintalon takana) Puijon torniin maisemia ihastelemaan
  • Palaamme bussilla torille noin 11 aikaan, jossa halutessaan voi nautiskella paikallisista toriherkuista
  • Klo 12:30-15:30 pidämme Kuopion kaupungintalolla varsinaisen sukukokouksen, jonka yhteydessä Pertti Laihon geenitutkimusesitelmä
  • Klo 17 lähdemme matkustajasatamasta sisävesiristeilylle Kallavedelle joka saapuu noin 18:30 Koivumäen Kartanolle
  • Koivumäen Kartanolla nautimme juhlavan illallisen ja illanvietto jatkuu 22:30 saakka. Paluu keskustaan tilausbussilla

 

 • Sunnuntaina 25.8.
  • Halukkaat voivat osallistua klo 10-11 Tuomiokirkossa jumalanpalvelukseen, jossa pappina sukumme jäsen Minna Snellman
  • Viimeisenä ohjelmanumerona klo 11:30-13 vierailu Itä-Suomen Hovioikeuteen, jossa puheenjohtajamme Olavi Snellman on toiminut presidenttinä

 

Paljonko osallistuminen maksaa?

Täysi osallistumismaksu on 80€ sisältäen myös lauantain iltaohjelman (sisävesiristeily, illallinen Koivumäen kartanossa sekä paluukuljetus kaupunkiin) ja alempi osallistumismaksu 20€ sisältäen kaikki muut paitsi edellä mainitut lauantain iltaohjelmat. Alle 12-vuotiaista osallistumismaksua ei peritä lainkaan.

Osallistumismaksulla katetaan:  Kävelykierroksen opastus, kuljetukset ja pääsyliput Puijon torniin, kokousjärjestelyt sekä kahvitarjoilu kaupungintalolla, sisävesiristeily satamasta Koivumäen kartanolle*, juhlaillallinen Koivumäen kartanolla*, paluukuljetus Koivumäen kartanolta kaupunkiin* ja vierailu sekä kahvitarjoilu Itä-Suomen Hovioikeudessa.

* sisältyvät 80€ osallistumismaksuun

Osallistuja vastaa lisäksi kuluista, jotka liittyvät matkaan kotoa Kuopioon ja takaisin sekä valitsemastaan majoituksesta Kuopiossa. Samoin muista aterioistaan viikonlopun aikana kuin lauantain juhlaillallisesta.  

 

Miten saan lisätietoa ja ilmoittaudun tapahtumaan?

Helpoiten voit ilmoittautua tämän sivun yläreunassa olevan linkin kautta avautuvalla verkkolomakkeella.

Tarvittaessa voit soittaa seuraaville henkilöille, ilmoittautua ja saada lisätietoa tapahtumasta:

 • Leena Palmu, puh. 040 755 7570
 • Päivi Snellman, puh. 040 1941 400
 • Paula Hirstiö-Snellman, puh. 040 756 8454

 

Sopiiko tapahtuma minulle?

Uskomme, että löydät ohjelmasta sinulle merkityksellisiä ja kiinnostavia asioita. Toivomme mukaan nuoria, keski-ikäisiä, sinkkuja, perheellisiä ja jo eläkkeellä olevia. Huomioimme pienet lapset ja liikuntarajoitteiset 

 

Keitä voin ottaa mukaan ja kenelle suositella osallistumista?

Tapahtuma on tarkoitettu Snellmanien sukuun kuuluville ja heidän läheisilleen. Tule ja tuo mukanasi puoliso, lapset, lastenlapset, sisarukset ja vanhempasi!  Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.  Tosin sukuyhdistyksen asioista pääsevät päättämään kahden tunnin sukukokouksessa vain yhdistyksen jäsenet. Muutkin voivat osallistua kokoukseen, sen tarjoiluun ja ohjelmaan. 

 

Mitä majoitusvaihtoehtoja Kuopiossa on?

Sukuyhdistys on varannut huoneita Hotelli Scandic Kuopiosta, mikä sijaitsee Kallaveden rannalla osoitteessa Satamakatu 1. Hintatiedot varauskoodilla SNE230819 (standard/superior): 1hh 85/105€, 2hh 105/125€, family (2 aikuista, 1-2 lasta) 125€ ja kolmen hengen Superior huone 145€. Tarkemmat tiedustelut suoraan hotellista.

Scandicin lisäksi keskustan alueella on useita hotelleja, ja noin 8km päässä keskustasta Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa monipuolista majoitusta, mm. vuokramökkejä,  asuntovaunupaikkoja ja telttapaikkoja.

 

Miten Kuopioon on kätevintä matkustaa?

Matka Kuopioon junalla Helsingistä kestää 4t, Tampereelta 3,5t, Turusta 5-6t, Oulusta 4t ja Rovaniemeltä 7t.

Viimeisin päivitys: 30.01.2019

webmaster(ät)snellmansuku.fi Eero Noponen