Snellmanien Sukuyhdistys Ry

Sukukirja: Snellman-suku - Olof Jönsson Snellmanin jälkeläiset

Sukuyhdistys julkaissut uuden sukukirjan huhtikuussa 2013. Kirjan ovat toimittaneet Pertti Laiho ja Martti Noponen, jotka ovat vastanneet myös kirjan perustana olevan aineiston keräämisestä ja tutkimustyöstä. Sukukirja on sidottu 1264-sivuinen teos.

Kirja sisältää henkilöesittelyt n. 9500 suvun jäsenestä sekä heidän puolisoistaan vanhempineen, yhteensä n. 17 000 henkilöstä lähes 400 vuoden ajalta. Uutuutena aikaisempiin sukukirjoihin nähden on naissukuhaarojen ottaminen mukaan. Kirja on varustettu hyvällä hakemistolla ja runsaalla kuvituksella. Edellisen sukukirjan artikkelisarjaa täydennetään suvun alkujuurien tutkimista ja geeniteknologiaa koskevilla artikkeleilla. Sukukokonaisuutta valaistaan sukuhaarojen esittelyillä ja runsailla tilastotiedoilla.

Kirjan myyntihinta on 60 €/kpl jäsenille ja 80 €/kpl muille (+ mahdolliset postikulut). Tilaus tapahtuu suorittamalla maksu yhdistyksen tilille FI26 8000 2804 2363 46 (Danske) ja ilmoittamalla tilaustiedot yhdistyksen sihteerille Kaija Mähöselle (tilaukset (ät) snellmansuku.fi tai puh. 050 354 1304). Maksun yksilöimiseksi viestikenttään pyydetään merkitsemään teksti "Sukukirja" sekä tilaajan nimi ja osoite. Maksuvaihtoehtona myös lasku (pyyntö tilaukseen).

Toimitusvaihtoehtoja ovat postitoimitus (myös postiennakolla) sekä Helsingin alueella sopimuksen mukaan nouto tai toimitus annettuun osoitteeseen. Tilauksen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan haluttu toimitustapa. Yhden kirjan toimitusmaksu postiin on 10 €, useampien kirjojen postikulut ja lisäpalvelut sovitaan tapauskohtaisesti.

Sukukirjassa havaittujen puutteiden täydennykset ja virheiden korjaukset sekä uudet sukutiedot pyydämme osoittamaan osoitteeseen sukututkimus (ät) snellmansuku.fi tai yhdistyksen sihteerille.

Sukukirjan esite

Viimeisin päivitys: 11.07.2016

webmaster(ät)snellmansuku.fi Eero Noponen